s866 dlaczego wyswietlacz nie wchodzi w tryb ustawien

Tematy związane ze sterownikami, wyświetlaczami oraz ich konfiguracją sprzętową (połączenie przewodów) i programową (MENU konfiguracyjne, serwisowe)
ODPOWIEDZ
jurekwin
Nowicjusz

s866 dlaczego wyswietlacz nie wchodzi w tryb ustawien

Post autor: jurekwin »

Witam milutko
Mój wyswietlacz s866 nie wchodzi w tryb ustawien, tylko wyswietla trzy zera tak jakby prosił o haslo. Mogę wpisywac tylko liczby. nie wiem co to za haslo. pomóżcie proszę.
tkoko
Forumowicz

Re: s866 dlaczego wyswietlacz nie wchodzi w tryb ustawien

Post autor: tkoko »

jurekwin pisze:
05 cze 2025, 11:11
Witam milutko
Mój wyswietlacz s866 nie wchodzi w tryb ustawien, tylko wyswietla trzy zera tak jakby prosił o haslo. Mogę wpisywac tylko liczby. nie wiem co to za haslo. pomóżcie proszę.
Fabrycznie nowy wyświetlacz powinien uruchomić się bez problemu. Masz prawdopodobnie wyświetlacz z "drugiej ręki", gdzie ktoś wprowadził hasło.
jurekwin
Nowicjusz

Post autor: jurekwin »

]wyswietlacz sie uruchamia, ale po wcisnięciu + - nie wchodzi w tryb np P01, P02, P03 itd. tylko wyskakuja 3 zera
tkoko
Forumowicz

Post autor: tkoko »

jurekwin pisze:
05 cze 2025, 18:52
]wyswietlacz sie uruchamia, ale po wcisnięciu + - nie wchodzi w tryb np P01, P02, P03 itd. tylko wyskakuja 3 zera
To by wskazywało na jakiś fabryczny wyświetlacz (zakodowany), dostosowany do konkretnego roweru/sterownika, skoro nie można zmienić nawet średnicy koła.
robo014h
Nowicjusz

Post autor: robo014h »

czy może znalazłeś rozwiązanie mam ten sam problem na początku było wszystko OK po kilku dniach rozszyfrowywania co do czego w którymś momencie nie pojawiło się menu ustawień tylko się trzy zera.
ODPOWIEDZ