Problemy z aplikacją fardriver

Tematy związane ze sterownikami, wyświetlaczami oraz ich konfiguracją sprzętową (połączenie przewodów) i programową (MENU konfiguracyjne, serwisowe)
ODPOWIEDZ
michalst
Nowicjusz

Problemy z aplikacją fardriver

Post autor: michalst »

Witam.
Skończyłem właśnie składać monsterebike'a, tyle że mam pewien problem ze sterownikiem fardriver ND72360 a w zasadzie z samą aplikacją fardrivera, mianowicie nie ważne czego bym nie próbował nie dostaje maila z kodem weryfikacyjnym. Próbowałem też dostać się do ustawień przez usb, jednak na laptopie znowu chce ode mnie jakieś długie hasło wyglądające na klucz licencyjny o którym nigdzie nie widziałem żeby coś było wspomniane.
Tak więc czy ktoś kto miał styczność z fardriverem miał podobny problem i mógłby mi pomóc, albo na przykład ma dostęp do starszej wersji oprogramowania do którego z tego co mi wiadomo nie było potrzebne żadne hasło?
slow
Forumowicz

Re: Problemy z aplikacją fardriver

Post autor: slow »

Może w spamie szukaj.
Ja miałem fardrivery zawsze z BT i nie było problemów
michalst
Nowicjusz

Post autor: michalst »

Właśnie problem w tym że w spamie tez nie dostaje raz się tylko udało ale to dostałem go długo po tym jak się próbowałem zalogować,
chyba najlepszą opcją będzie po prostu reinstalować aplikacje i próbować aż do skutku. Czy jest jakiś inny sposób?
maks197
Nowicjusz

Post autor: maks197 »

Czy masz aplikacje starszej wersji
ODPOWIEDZ