W razie kontroli mandaty pójdą i konfiskata pojazdu...
Z księżyca spadłeś. Ciężko u nas skonfiskować samochód, a co dopiero rower. Misie mogą Ci co najwyżej, jak za komuny, spuścić powietrze z opon, i ewentualnie dać mandat jak masz jakieś dokumenty, lub podasz prawdziwe dane.
Proszę nie napieprzać się ze mnie bo na elektroda.pl tam dopiero upadło zeszło na psy. Myślałem że tutaj będzie lepiej. Też jestem zdania aby rowery były mocniejsze miało 48V lub wolę na 120V albo 252V... I 2kW że wspomaganiem na korbę jako turbo... I prędkość było do 100km... Plus przyczepka rowerowa była... I to wszystko było homologowane. Bo ten obecny jest do dupy dla psa tylko. Nie dla społeczeństwa polskiego.
Nie chcę się czepiać ale należało by popracować troszkę nad składnia i poprawną budową zdań panie Piotrek8505 bo troszkę kuleje i ciężko zrozumieć co autor miał na myśli
Proszę nie napieprzać się ze mnie bo na elektroda.pl tam dopiero upadło zeszło na psy. Myślałem że tutaj będzie lepiej.
To niby w jaki sposób miałoby być lepiej itp.? Wymieniamy się wiedzą, doświadczeniem itp, a Ty nawiązujesz do przepisów, więc zostałeś z deczka spuszczony po brzytwie, bo to trochę nudne podejście Większość pojazdów na forum tych wymogów, które wkleiłeś nie spełnia. Ja proponuję podejście, żeby patrzyć nie na czym kto jeździ, tylko jak, czyli nie ściągać na siebie niepotrzebnie kłopotów i uwagi.
Wolna jazda drogą z samochodami z prędkością 20-25km/h jest bardzo niebezpieczna, ciągle wpychające się samochody na 3-ciego. Jadę z pracy 50-60 to problem znika, kierowcy wyprzedzają dopiero jak jest z przeciwka wolne, a ciężarowe samochody przestają mnie wyprzedzać bo przez te 20km sporadycznie zdąży do mnie dojechać.
Wolna jazda drogą z samochodami z prędkością 20-25km/h jest bardzo niebezpieczna, ciągle wpychające się samochody na 3-ciego. Jadę z pracy 50-60 to problem znika, kierowcy wyprzedzają dopiero jak jest z przeciwka wolne, a ciężarowe samochody przestają mnie wyprzedzać bo przez te 20km sporadycznie zdąży do mnie dojechać.
Dokładnie. Przy tych prędkościach nawet za bardzo nikt nie musi wyprzedzac i jest gitara
Proszę nie napieprzać się ze mnie
Też jestem zdania aby rowery były mocniejsze.....
wolę na 120V albo 252V... I 2kW
prędkość było do 100km...
Plus przyczepka rowerowa była... I to wszystko było homologowane.
"Reachtór na trzyczepce". Najmniejszy prądorób na paliwo rozszczepialne ma 500W, 23cm średnicy i 40cm długości. Takie 2kW pozwoliłyby na używalne osiągi wciąż zachowując przyzwoitą szerokość wozu. Problemy z krótkimi rozruchami i masę pomijamy, bo tu najbliższą analogią byłby generator hozgasu do spalinówki.
Nie mogłeś kupić fabrycznego zamiast rzeźbić? Nie mogłem.