Wygląda przekozacko i mega schludnie, brawo. Musisz nie jeździć za szybko, żeby Cię nie wessało przez ten "wydech" w siedzeniu

Z przodu widzę tą samą oponę co u mnie, K-rad

Konstrukcja ciekawa i fajnie maskuje bebechy, tylko że skutecznie zmniejsza prześwit. W lecie za wiele tym nie podriftujesz przez temperaturę, a w zimie, gdy napada trochę więcej śniegu to zrobi się pod spodem pług

Plus, że fotelik dość nisko, im nizej tym lepiej. Kiedyś u siebie podkładałem takie poduchy gumowe 30mm, ale szybko wywaliłem, bo wyginały siedzisko i niepotrzebnie je podnosiły.
Jak ma być na bogato to wypadałoby pomyśleć o jakichś lepszych sterownikach. U mnie te Votole EM30s się użytkowo sprawdzają dobrze, chociaż zdarzylo mi się już upalić, kolega upalił też EM25, a rozbieranie tego bardzo nieprzyjemne. I może napęd na przód, skoro ma być na bogato?

w zimie daje bardzo dużo, w lecie trochę odciąża tył i daje zapasowy napęd na wypadek upalenia tyłu w terenie

Korzystaj póki silniki mają dobre chłodzenie, niestety w lecie trzeba mocno uważać na temperaturę.
BTW, jest kilka typów tych silników w takim rozmiarze. Ja szukałem takich:
są trochę szersze i cięższe, powinny lepiej znosić pracę z wyższymi mocami.