Ghost kato + TSDZ8

Podziel się z nami opisem własnych konstrukcji
Awatar użytkownika
mitusm
Forumowicz

Re: Ghost kato + TSDZ8

Post autor: mitusm »

mikodzi pisze:
23 kwie 2025, 18:25
Sorki że trochę z innym pytaniem, ale jestem jeszcze na pierwszym etapie: jak wam się udało wsadzić ten TSDZ8?

Z tego co widzę mamy tam suport BB92 press fit i raczej standartowo TSDZ8 tam nie wejdzie.

Zamawiałyście może jakiś przejściówki?

Obrazek
https://ebikestuff.eu/pl/elementy-tunin ... -pf41.html

Do roweru z tematu siadł idealnie.
mikodzi
Nowicjusz

Post autor: mikodzi »

mitusm pisze:
23 kwie 2025, 18:50
mikodzi pisze:
23 kwie 2025, 18:25
Sorki że trochę z innym pytaniem, ale jestem jeszcze na pierwszym etapie: jak wam się udało wsadzić ten TSDZ8?

Z tego co widzę mamy tam suport BB92 press fit i raczej standartowo TSDZ8 tam nie wejdzie.

Zamawiałyście może jakiś przejściówki?

Obrazek
https://ebikestuff.eu/pl/elementy-tunin ... -pf41.html

Do roweru z tematu siadł idealnie.
Mega, bardzo dziękuję! Głupie pytanie, ale rozumiem że to też przedłuża ten suport? Bo TSDZ8 u mnie ma 68mm długości, a jak zmierzyłem długość suportu to u mnie wychodzi mniej więcej 92mm
mikodzi
Nowicjusz

Post autor: mikodzi »

Sorki, i raz już tu się rozgadałem, rozumiem żeby założyć ten adapter to normalnie muszę wyciągnąć mufę suportowa, ale jak widzę to raczej nie jest takie trywialne. Czy jest może narzędzie z pomocą którego da się bez problemów to zrobić?
Awatar użytkownika
mitusm
Forumowicz

Post autor: mitusm »

mikodzi pisze:
23 kwie 2025, 19:06
Sorki, i raz już tu się rozgadałem, rozumiem żeby założyć ten adapter to normalnie muszę wyciągnąć mufę suportowa, ale jak widzę to raczej nie jest takie trywialne. Czy jest może narzędzie z pomocą którego da się bez problemów to zrobić?
Nie miałem jeszcze roweru z takim suportem, wpisałem po prostu w google i wyskoczył adapter...
ODPOWIEDZ