CUBE XP04

W tym dziale umieszczamy wszystkie oferty sprzedaży
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
monsterzlasu
Forumowicz

CUBE XP04

Post autor: monsterzlasu »

Na sprzedaż mam swój rowerek, który złożyłem jesienią w zeszłym roku, we wrześniu. Pojeździłem może łącznie 300 km. Sprzedaję bo pesel się odzywa:). Niestety ta rama już nie dla mnie, kręgosłup daje się we znaki. Ale po kolei...
Rama używana. Amory w 100% bez jakichkolwiek zarzutów - naturalnie oprócz rys czy otarć co w używanym rowerze norma.
Silnik XP04. Sterownik 30A oczywiście ograniczyłem moc do około 70%. Wyświetlacz KT LCD4. PAS.
Wszystko kupione w zeszłym roku.
Osprzęt widać na zdjęciach, nie ma co się rozpisywać, jest po prostu dobry. REBA rock shox, dumper rock shock, korby, przerzutki deore xt, heble tektro orion 4 P
Bateria jest ale słaba. Po pierwsze od początku jak ją kupiłem nie ładuje do pełna tj tylko do około 52,2V. Od początku taka była, miałem reklamować ale.....wiecie jak jest. Jest używana, przy normalnej spokojnej jeździe na tej przekładniówce to 50 km robiłem i jeszcze zostało.
Ładowarkę daje w komplecie, praktycznie nowa.
Założyłem blokady obrotu osi ze względu na bezpieczeństwo - miałem przygodę w innym rowerze więc wolę "spać spokojnie".
Opony nowe tj. przejechane tyle ile ja rowerem.
Czego nie zrobiłem a należałoby to ogarnąć ale to wg. uznania:
- wymiana klocków
- regulacja przerzutek
Rower do obejrzenia w miejscowości Olchówka woj. podlaskie. Jeżeli jest osoba zdecydowana na 99% mogę przywieść do Warszawy lub gdzieś na tracie Wawa-Białystok.
5 tysi to cena myślę, że ok.
Kontakt na priv, nr telefonu nie podaję bo nie chcę żeby latał po necie. Wysyłka – jak ktoś sobie zorganizuję to proszę bardzo.
Załączniki
dumper.jpg
caly.jpg
amor.jpg
Mateusz
Badlook
Forumowicz

Re: CUBE XP04

Post autor: Badlook »

Szczerze życzę aby ktoś go kupił za 5k no chyba że planujesz sprzedawać a nie sprzedać
Awatar użytkownika
monsterzlasu
Forumowicz

Post autor: monsterzlasu »

Może i racja z ceną ale tu nie wystawiam po to żeby zarobić. Absolutnie nie jest to moim celem, mam z czego żyć:) Może po prostu ktoś zaoferuje cenę, która zadowoli obie strony.
Mateusz
Awatar użytkownika
pxl666
Forumowicz

Post autor: pxl666 »

jemu chodziło o to ze on jest warty 2,5k
Badlook
Forumowicz

Post autor: Badlook »

No właśnie tak jak napisał pxl666, za 5k można kupić spoko samoróbkę już że wszystkim i jeżdżąca
ODPOWIEDZ