Kupię sterownik bldc działający bez halli

Chcesz coś kupić lub zamienić? Szukasz oferty kupna? To dział dla Ciebie
ODPOWIEDZ
wladek312
Forumowicz
Posty: 57
Rejestracja: 18 mar 2018, 20:34

Kupię sterownik bldc działający bez halli

Post autor: wladek312 »

Witam
Kupiłem kupiłem rower elektryczny Hercules w okazyjnej cenie. Niestety elektronika w nim szaleje i chciałbym zamontować wewnątrz ramy mały sterownik najlepiej jakiś obsługujący wyświetlacz. Problem w tym że nigdzie nie mogę znaleźć sterownika który nie wymaga halli. Może ktoś ma zalegający gdzieś w szufladzie taki sterownik 24v 250-350w. Najlepiej gdyby obsługiwał pas gdyż wolałbym nie montować manetki.
Scott reflex fx25+QS 35h 6T+sinus 50A+16s6p GA
Awatar użytkownika
Goliath
Forumowicz
Posty: 1261
Rejestracja: 25 lut 2018, 1:02
Lokalizacja: Izabelin-Dziekanówek

Re: Kupię sterownik bldc działający bez halli

Post autor: Goliath »

Szukaj sterowników z rodziny GT :) 😀 np. GT250 lub GT500
zielony71
Forumowicz
Posty: 714
Rejestracja: 21 kwie 2021, 5:22
Lokalizacja: Kielce

Re: Kupię sterownik bldc działający bez halli

Post autor: zielony71 »

Mam taki mały sterownik, 24-36V 250W (max 13A), ale bez obsługi wyświetlacza.
Zielony pojazd re-cyklingowy - viewtopic.php?f=30&t=6880
slow
Forumowicz
Posty: 386
Rejestracja: 16 mar 2018, 14:41
Lokalizacja: podkarpackie

Re: Kupię sterownik bldc działający bez halli

Post autor: slow »

kt 250W z lcd obsłuży silnik bez halli
tkoko
Forumowicz
Posty: 3917
Rejestracja: 03 maja 2017, 8:07
Lokalizacja: Czechowice-Dziedzice

Re: Kupię sterownik bldc działający bez halli

Post autor: tkoko »

slow pisze:
20 lis 2022, 21:12
kt 250W z lcd obsłuży silnik bez halli
Zapewne tylko blokowe.
https://pl.aliexpress.com/item/10050032 ... Redirect=y
tkoko
Forumowicz
Posty: 3917
Rejestracja: 03 maja 2017, 8:07
Lokalizacja: Czechowice-Dziedzice

Re: Kupię sterownik bldc działający bez halli

Post autor: tkoko »

Goliath pisze:
20 lis 2022, 18:11
Szukaj sterowników z rodziny GT :) 😀 np. GT250 lub GT500
GT co prawda uruchamia silnik bez hali, lecz na wyświetlaczu pokazuje się "błąd hali" i część wskazań jest nieaktywna. Ponadto obciążony sterownik/silnik ma tendencję do zrywania synchronizacji bez hali.
ODPOWIEDZ