Kupie watomierz

Chcesz coś kupić lub zamienić? Szukasz oferty kupna? To dział dla Ciebie
ODPOWIEDZ
misiek604
Posty: 60
Rejestracja: 27 wrz 2018, 22:33
Lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki

Kupie watomierz

Post autor: misiek604 » 09 paź 2019, 10:40

Witam chce sobie przerobić watomierz według projektu "Tasa"
Czy ma ktoś do sprzedania taki watomierz z przyciskami.
;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tooropek
Posty: 487
Rejestracja: 08 wrz 2018, 10:50

Re: Kupie watomierz

Post autor: Tooropek » 09 paź 2019, 17:26

Tu są dostępne, ale czy to fejkowa strona, czy prawdziwa to musisz sam sprawdzić.


https://www.rapidrcmodels.com/hobbyking ... -702-p.asp

AST034
Posty: 288
Rejestracja: 20 mar 2018, 20:04
Lokalizacja: Edynburg, Szkocja

Re: Kupie watomierz

Post autor: AST034 » 09 paź 2019, 17:39

Kurcze, teraz widze, ze hobbyking przestal je sprzedawac :O dobrze, ze mam jeszcze jeden w zapasie...

Tu zobacz:
https://www.rapidrcmodels.com/hobbyking ... -702-p.asp

Awatar użytkownika
tas
Administrator
Posty: 1129
Rejestracja: 27 kwie 2017, 15:10
Lokalizacja: Żywiec
Kontakt:

Re: Kupie watomierz

Post autor: tas » 09 paź 2019, 18:23

https://www.aliexpress.com/item/33043877234.html
Ta podróba też powinna działac
Silniki, sterowniki, BMSy: SKLEP tel: 792-304-416
Kod rabatowy dla forumowiczów: "FORUM"
Tanie akumulatory i ogniwa: SKLEP
----------------------
Mój blog o rowerach elektrycznych: BLOG

misiek604
Posty: 60
Rejestracja: 27 wrz 2018, 22:33
Lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki

Re: Kupie watomierz

Post autor: misiek604 » 09 paź 2019, 20:55

Dzięki śliczne.
Odezwał się na PW jeden forumowicz co ma do sprzedania już przerobione.
Nie będę musiał się bawić w przerabianie, choć kusi mnie kupić bo lubię sam takie rzeczy robić.

AST034
Posty: 288
Rejestracja: 20 mar 2018, 20:04
Lokalizacja: Edynburg, Szkocja

Re: Kupie watomierz

Post autor: AST034 » 09 paź 2019, 21:13

Jesli masz mozliwosc to kup gotowy, pamietaj tylko, ze jesli masz baterie ponad 16S (67V) to musisz miec wymieniony rezystor wedlug poradnika tasa, inaczej nie bedzie pokazywal odpowiednich wartosci. No i pamietaj, zeby go zasilac z przetwornicy 12V bo inaczej poleci tylko dymek spod wyswietlacza :)

misiek604
Posty: 60
Rejestracja: 27 wrz 2018, 22:33
Lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki

Re: Kupie watomierz

Post autor: misiek604 » 09 paź 2019, 21:40

SUPER :lol: dziękuje za info bo własnie będzie to 20p17s tego że ma być inny rezystor nie doczytałem.

sky
Posty: 86
Rejestracja: 19 lut 2018, 16:28
Lokalizacja: Kraków

Re: Kupie watomierz

Post autor: sky » 4 godziny temu (wczoraj, 20:09)

Jeśli ktoś ma gotowego pikacza albo zwykłe hk 010 to jestem zainteresowany kupnem 🙂

ODPOWIEDZ