bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Chcesz coś kupić lub zamienić? Szukasz oferty kupna? To dział dla Ciebie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zeeltom
Forumowicz
Posty: 3896
Rejestracja: 27 kwie 2017, 12:05
Lokalizacja: Żyrardów

bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: zeeltom »

Szukam, jak w tytule.
***** ***
Awatar użytkownika
evwhite
Forumowicz
Posty: 47
Rejestracja: 04 wrz 2019, 9:25
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Re: bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: evwhite »

Pytanie, czy ma być 35A ciągłego, czy w peaku? Bo w razie czego to mam na 10S od Daly BMS, tylko 30A ciągłego, a w peaku 100 A (wg producenta). Zostawię link, może komuś się przyda: https://evwhite.pl/sklep/pojazdy-elektr ... ion-li-po/
Damian
+48 577 512 420
----------
POJAZDY ELEKTRYCZNE - PAKIETY NA ZAMÓWIENIE - CZĘŚCI DO E-BIKE
WWW.EVWHITE.PL
DLA FORUMOWICZÓW RABAT 5% PRZY ZASTOSOWANIU KODU "FORUM" !!!!
DARMOWA DOSTAWA w PL PRZY ZAKUPACH ZA MINIMUM 500 ZŁ!
Awatar użytkownika
zeeltom
Forumowicz
Posty: 3896
Rejestracja: 27 kwie 2017, 12:05
Lokalizacja: Żyrardów

Re: bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: zeeltom »

Ciągłego.
***** ***
Awatar użytkownika
pape
Forumowicz
Posty: 89
Rejestracja: 13 maja 2019, 16:26

Re: bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: pape »

Poszukaj u naszych przyjaciół (wiem, nie kupujesz, ale zawsze jest ten pierwszy raz). Do mnie jedzie taki 25 ciągły i 40 w piku za 19pln plus 10pln dostawa. Tylko czekanie 2-3 tygodnie.
Awatar użytkownika
zeeltom
Forumowicz
Posty: 3896
Rejestracja: 27 kwie 2017, 12:05
Lokalizacja: Żyrardów

Re: bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: zeeltom »

Na OLX kupiłem w końcu 35A za 42 zł. 13S, ale działa na dowolnej ilości. I miałem na drugi dzień :)
Ostatnio zmieniony 01 maja 2021, 14:23 przez zeeltom, łącznie zmieniany 1 raz.
***** ***
markkar
Forumowicz
Posty: 280
Rejestracja: 03 maja 2017, 22:37
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Re: bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: markkar »

A wrzuć zdjęcie co to za bms
Awatar użytkownika
zeeltom
Forumowicz
Posty: 3896
Rejestracja: 27 kwie 2017, 12:05
Lokalizacja: Żyrardów

Re: bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: zeeltom »

bms
IMG_0053.JPG
***** ***
Awatar użytkownika
Yasiu77
Moderator
Posty: 962
Rejestracja: 20 mar 2018, 20:17
Lokalizacja: Szczyrk

Re: bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: Yasiu77 »

upewnij się czy rzeczywiście ma balansowanie bo one są na ali w dwóch opcjach
Awatar użytkownika
zeeltom
Forumowicz
Posty: 3896
Rejestracja: 27 kwie 2017, 12:05
Lokalizacja: Żyrardów

Re: bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: zeeltom »

Ma balansowanie, sprawdziłem, prąd balansowania 45mA.
***** ***
markkar
Forumowicz
Posty: 280
Rejestracja: 03 maja 2017, 22:37
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Re: bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: markkar »

Tak jak rozszyfrowywałem krzaki to jest oznaczony że ma balanser. Kiedyś się właśnie naciąłem.
Załączniki
bms.JPG
slow
Forumowicz
Posty: 269
Rejestracja: 16 mar 2018, 14:41
Lokalizacja: podkarpackie

Re: bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: slow »

zeeltom sprawdzałeś ju czy zadziała na 10s?
Awatar użytkownika
zeeltom
Forumowicz
Posty: 3896
Rejestracja: 27 kwie 2017, 12:05
Lokalizacja: Żyrardów

Re: bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: zeeltom »

Działa na pewno przy 10S a balansuje na pewno od 1S. Nie sprawdzałem wyjścia -P dla 1S ale przy 10S podaje napięcie.
Ma dość ostre działanie napięciowe. Przy 4,23V na piętrze wyłącza ładowanie. Nie sprawdzałem dolnego napięcia odcięcia.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2021, 22:51 przez zeeltom, łącznie zmieniany 1 raz.
***** ***
Awatar użytkownika
zeeltom
Forumowicz
Posty: 3896
Rejestracja: 27 kwie 2017, 12:05
Lokalizacja: Żyrardów

Re: bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: zeeltom »

Jakby ktoś chciał, to link do oferty: https://www.olx.pl/d/oferta/bms-48v-13s ... EZYti.html
Jeszcze parę sztuk ma :)
***** ***
slow
Forumowicz
Posty: 269
Rejestracja: 16 mar 2018, 14:41
Lokalizacja: podkarpackie

Re: bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: slow »

Nie sprawdzałem wyjścia -P dla 1S
Przy 1s to takie bmsy nie zadziałają.
Żeby mosfety w pełni otworzyć trzeba na bramkę 12V.

Kupiłem go na testy
Ostatnio zmieniony 04 maja 2021, 10:12 przez slow, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
zeeltom
Forumowicz
Posty: 3896
Rejestracja: 27 kwie 2017, 12:05
Lokalizacja: Żyrardów

Re: bms 10s (minimum 35A) z balanserem

Post autor: zeeltom »

Pewny jesteś? Weź to sobie sprawdź, ja dawałem 5V i też otwierało.
***** ***
ODPOWIEDZ