Wygląda ciekawie, coś pomiędzy SurRonem Light Bee a Storm Bee, raczej bliżej tego pierwszego, chociaż z lepszym zasięgiem (?). Jeśli będzie miało homologację L3e i nie zakosztuje majątku to czemu nie.
Tam gdzie my się zastanawiamy jakie bebechy upchną, jaka konfiguracja akumulatora, jaki sterownik, tam redakcja Chipa myśli o update OTA, serwisie i gwarancji
Hej . Ja jeżdżę hulajnoga dosc mocna i jest mega głównie offroad ( zostało mi chyba z dawnych lat po autach) ale ostatnio też coraz częściej myślę o motorku . Jeździłem w weekend surronem fajnie naprawdę fajnie a o tym nie pomyślałem nawet . Jeździłeś na nim ?
Faktycznie dość spory. Masywna jest też radiatoro-obudowa z przodu, pytanie jak to będzie skonstruowane (czy faktycznie jakieś sensowne oddawanie ciepła ze sterownika i aku czy taki wizualny bajer).
Hej . Ja jeżdżę hulajnoga dosc mocna i jest mega głównie offroad ( zostało mi chyba z dawnych lat po autach) ale ostatnio też coraz częściej myślę o motorku . Jeździłem w weekend surronem fajnie naprawdę fajnie a o tym nie pomyślałem nawet . Jeździłeś na nim ?
Co do SurRona to poszukaj na forum, w sieci też masz mnóstwo filmików. Ja się tylko przejechałem na Zlocie w 2020, i też jestem bardzo na tak, ale niestety ta cena... Tu raczej taniej nie będzie, bo po zasięgu można się spodziewać sporo większej baterii.