Milego dnia :)

ODPOWIEDZ
chris5x07
Nowicjusz

Milego dnia :)

Post autor: chris5x07 »

Zycze wszystkim tego, co w nazwie tematu, a ja sam chcialbym sie przy okazji przywitac i podziekowac :)
Trafilem tu szukajac fachowej porady i juz ja uzyskalem, ale mam wrazenie, ze moja przygoda z forum dopiero sie rozpoczyna.
Skaczac pobieznie po tematach widze tu mnostwo fachowej wiedzy, wiec zamierzam czerpac z niej pelnymi garsciami. Poki co moja wlasna wiedza na temat elektrykow jest dosc zalosna, ale zamierzam to zmienic. Jazda na elektrycznym rowerze wciagnela mnie bardzo mocno, ale poniewaz lubie rozumiec wszelkie zaleznosci, zamierzam nauczyc sie o ich dzialaniu tyle, ile sie tylko da i siegnac tak gleboko, jak tylko pozwola mi na to moje w najlepszym razie "srednie" podstawy wiedzy z fizyki. Takze juz z gory dziekuje wszystkim forumowiczom, bo Wasza wiedza przydaje sie nie tylko ludziom szukajacym porady na "tu i teraz", ale i takim jak ja, ktorzy korzystaja z niej pozniej.
Kto wie, moze z czasem i sam zajme sie jakims majsterkowaniem na podstawowym poziomie przy swoich elektrykach :)
ODPOWIEDZ