Cześć od pół roku nie ma żadnego serwisanta na forum?
Czekam z niecierpliwością na kontakt do kogoś, kto naprawia sterowniki KT, KELLY, SABVOTON;
Choci głównie o końcówki mocy, które psują się od zaniedbań kabli przy osi - poprzecierane i jeżdżone na zwarciu. Chętnie zleciłbym naprawę kilku sztuk
Wszystko, co potrzebne do budowy roweru kupisz w moim sklepie: https://mgvolt.pl
* Zestawy napędowe
* akumulatory
* zgrzewanie
* konwersje rowerów
Znajdziesz nas na FB grupa MG VOLT, YOUTUBE: https://www.youtube.com/mgvolt
TEL: 796782663
Musisz znaleźć tabele błędów i przeczytać co oznacza ten komunikat - wtedy możliwe, że poznasz co się uszkodziło i wymaga wymiany.
Może sterownik może coś jeszcze.
Zwarłem przewody w moim rowerze. Połączyłem powtórnie i pokazuje błąd 010. Co zepsułem?
Podaj jaki masz wyświetlacz i jakie nastawy miałeś w wyświetlaczu. Zapewne to "typ GT", gdzie "error code - 10" to błąd komunikacji wyświetlacz <> sterownik. Jeżeli tak trzeba sprawdzić przewody i złączki wyświetlacz <> sterownik czy są prawidłowo złączone.
Siemanko posiadam zestaw Volt e-Rider czyli Bolt e-2000w zrobiłem na nim z 5k, wyglebilem i wyrwałem wyświetlacz zamówiłem nowy. A jak by był magik do naprawy starego to też szukam ... Ale zestaw dalej nie działał więc próbowałem sam trochę poszukać zrobiłem na ładowarce zasilanie sterownik wyświetlacz no i wszystko hulało ale ze za tępy jestem z elektroniki nie potrafiłem tego dobrze pomierzyć więc zadzwoniłem się z serwisem co naprawiał mi baterie na gwarancji "sterownik do końca przed wysyłką włączał się normalnie,,wysłałem stary sterownik kable wyświetlacze manetkę gościu stwierdził że sterownik się nie włącza kable dobre oto its więc odesłał mi wszystko z powrotem z nowym sterownikiem wkładam nie działa dzięki stary nowy działa ale nie jeździ okazało se że czujnik PAS był zjebany bo akurat miałem na podmianie a w moim nie świeciła dioda zakłada jedzie szukam kogoś kto sprawdzi ten stary sterownik i czy jest warty naprawy . I szukam fachowca do rekonstrukcji ośki silnika Z góry dziękuję.Jak coś podaje swój nr.669645071 jak bym nie odbierał proszę o SMS i czekam na pomoc Pozdrawiam Adrian