Kupiłem hulajnogę Kukurin G2 Master 2 tygodnie temu i przejechałem na niej 250 km. Pojawił się problem – po włączeniu hulajnoga wyłącza się po około 7 sekundach. W tym czasie można normalnie jechać i korzystać z menu, ale później całkowicie się wyłącza.
Wczoraj działała jeszcze bez zarzutu, natomiast po podłączeniu do ładowarki i ponownym uruchomieniu pojawił się ten problem.
Czy ktoś miał podobną sytuację i znalazł rozwiązanie?
Kukurin G2 Master wyłącza się po 7 sekundach
-
Jezyk
- Nowicjusz
- Tooropek
- Forumowicz
Re: Kukurin G2 Master wyłącza się po 7 sekundach
Padła bateria prawdopodobnie. Kukiriny czy kamikaze to najgorszy sort jeśli chodzi o zasilanie. Nie słyszałem jeszcze żeby jakaś bateria w kukirinie przeżyła sezon albo dwa i nadawała się jeszcze do czegokolwiek. Jeżeli chcesz ją sprawdzić to daj znać na priv.
* Akumulatory * Bidony * 36V/48V. Zapraszam na priv.
-
Jezyk
- Nowicjusz
Wyświetlacz pokazuje, że bateria jest naładowana do pełna. Przy ustawieniu 3 biegu (czyli odblokowaniu do 60 km/h) hmm przypisza normalnie jakby wszystko było ok tylko po 7 sekundach się wyłącza. Jakby padła bateria to chyba w ogóle by nie jechała albo byłby spadek mocy? 
- Tooropek
- Forumowicz
Jak jest do pełna naładowana to jakie ma napięcie faktyczne? Nie z wyświetlacza tylko z wyjścia na sterownik?
* Akumulatory * Bidony * 36V/48V. Zapraszam na priv.
-
Jezyk
- Nowicjusz
W ramach gwarancji Kukirin przysłał mi nowy wyświetlacz i hulajnoga działa
Mam nadzieję, że więcej problemów już z nią nie będzie.
Mam nadzieję, że więcej problemów już z nią nie będzie.