Usterki forum

Znajdziesz tu informacje na temat forum. Jego działania i komunikaty od administratorów
Awatar użytkownika
Mitar
Forumowicz
Posty: 679
Rejestracja: 19 lut 2018, 11:43
Lokalizacja: Gliwice

Re: Usterki forum

Post autor: Mitar »

U mnie jest podobnie ale nie zawsze, ostanio dałem 2 posty i przeszły.
Używam chrome.
zeeltom jak będziesz testował na chrome odpal F12 i przełącz się na zakładkę "Network"
Sprawdza czy w momencie błędu nie będziesz miał jakiś czerwonych wpisów poniżej.
Ja na razie nie jestem w stanie wywołać tej sytuacji.
Awatar użytkownika
Mitar
Forumowicz
Posty: 679
Rejestracja: 19 lut 2018, 11:43
Lokalizacja: Gliwice

Re: Usterki forum

Post autor: Mitar »

No tak, ale u mnie nie da się wrócić do pisanego postu i trzeba pisać na nowo.
Awatar użytkownika
Iceman
Forumowicz
Posty: 347
Rejestracja: 02 maja 2017, 21:28

Re: Usterki forum

Post autor: Iceman »

Mitar pisze:
15 mar 2018, 8:29
No tak, ale u mnie nie da się wrócić do pisanego postu i trzeba pisać na nowo.
Proponuję przed wysłaniem Ctrl+A i Ctrl+C, i w razie błędu możesz wszystko odtworzyć.
Awatar użytkownika
Mitar
Forumowicz
Posty: 679
Rejestracja: 19 lut 2018, 11:43
Lokalizacja: Gliwice

Re: Usterki forum

Post autor: Mitar »

Tak robię jak pamiętam ale to nie jest rozwiązanie problemu ;)
Ostatnio zmieniony 15 mar 2018, 8:46 przez Mitar, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
tas
Administrator
Posty: 2583
Rejestracja: 27 kwie 2017, 15:10
Lokalizacja: Żywiec
Kontakt:

Re: Usterki forum

Post autor: tas »

Zeeltom, pracujesz na 2 komputerach w domu i pracy, czy na obu dzieje się dokładnie to samo?
Czy tak samo się dzieje kiedy piszesz szybką odpowiedź jak i normalną odpowiedź?
Silniki, sterowniki, BMSy: https://nexun.pl tel: 792-304-416
Tanie akumulatory i ogniwa: https://e-foton.pl
----------------------
Mój blog o rowerach elektrycznych: http://ebike.nexun.pl
Awatar użytkownika
Mitar
Forumowicz
Posty: 679
Rejestracja: 19 lut 2018, 11:43
Lokalizacja: Gliwice

Re: Usterki forum

Post autor: Mitar »

Czy była by możliwość stworzenia tymczasowej grupy użytkowników o roboczej nazwie "oddaj mój post".
Dać tej grupie dostęp do jednego ukrytego działu w którym spokojnie mogli bysmy testować znikanie postów tak aby nie narobić syfu innym?

Myślę że można by to jakoś wyłapać i pomóc Tasowi w identyfikacji problemu ale trzeba mieć na czym testować.
Awatar użytkownika
tas
Administrator
Posty: 2583
Rejestracja: 27 kwie 2017, 15:10
Lokalizacja: Żywiec
Kontakt:

Re: Usterki forum

Post autor: tas »

Tak się dzieje z szybką odpowiedzią, a z normalną odpowiedzią?
Wyłączyłem szybką odpowiedź, zeeltom po testuj tylko tą normalną.
Silniki, sterowniki, BMSy: https://nexun.pl tel: 792-304-416
Tanie akumulatory i ogniwa: https://e-foton.pl
----------------------
Mój blog o rowerach elektrycznych: http://ebike.nexun.pl
Awatar użytkownika
Mitar
Forumowicz
Posty: 679
Rejestracja: 19 lut 2018, 11:43
Lokalizacja: Gliwice

Re: Usterki forum

Post autor: Mitar »

Nie pamiętam czy z normalna ale na u mnie to występuje w szybkiej i przy naciśnięciu przycisku "Wyślij" (mam na to papiery)

Natomiast możliwe że na to ma wpływ coś w systemie bo jestem teraz w pracy , piszę kolejnego dziś posta na chrome i do tej pory jest ok.
Awatar użytkownika
tas
Administrator
Posty: 2583
Rejestracja: 27 kwie 2017, 15:10
Lokalizacja: Żywiec
Kontakt:

Re: Usterki forum

Post autor: tas »

Już wcześniej było na czysto ale wam nie pomogło, teraz też jest, testujcie.
Silniki, sterowniki, BMSy: https://nexun.pl tel: 792-304-416
Tanie akumulatory i ogniwa: https://e-foton.pl
----------------------
Mój blog o rowerach elektrycznych: http://ebike.nexun.pl
Snafu
Forumowicz
Posty: 32
Rejestracja: 03 mar 2018, 21:03

Re: Usterki forum

Post autor: Snafu »

Eltom, tak jak ci pisałem ten typ tak ma. Sam silnik to cacko - algorytm drzewa binarnego przy zapisywaniu postów itd. Najlepszy z darmówek. Ale sam silnik ma małą funkcjonalność.

Włączania dodatków nie praktykuje się! Ja myślałem że o tym wiecie, jak zakładacie forum. Kiedyś w wersji 2 phpbb był do SEO fork który się nazywał SEO premod. On działał i był dobry, nie były potrzebne dodatki. Ale nowa wersja 3 phpbb nie wzieła go do trunka i umarł. Te dodatki co zostały to zmyłka.
Snafu
Forumowicz
Posty: 32
Rejestracja: 03 mar 2018, 21:03

Re: Usterki forum

Post autor: Snafu »

Ja wolę Mybb bo można coś w nim dodawać i w miarę chodzi i jest poprawne (nie idealne) SEO. Powyżej 50 zalogowanych tylko płatne albo dedyk ;) z ustawionym limtem wykonania php na 5 minut. Bezpłatne nie są wcale tanie :) W SMF znowu funkcje SEO są jeszcze bardziej zrąbane niż w phpbb. Dlaczego płatne? W ipb siedzi 5 programistów i bierze pensję za to, żeby forum śmigało na współdzielonym serwerze i było dobre SEO. W darmowych te dodatki przechodzą siłą rozpędu z wersji na wersję, i dlatego jest to jedna wielka kaszana.

Zapytaj może kolegów z sąsiedniego forum Zyrardow czy nie odstąpiliby ci tego swojego ipb co mieli, mowiles że masz kontakt z nimi.
Snafu
Forumowicz
Posty: 32
Rejestracja: 03 mar 2018, 21:03

Re: Usterki forum

Post autor: Snafu »

To tylko taka sugestia, może by koledzy dali licke za flaszke? :) przecież im niepotrzebna.

To nie jest tak że przy kraszu phpbb wylatuje w kosmos, tylko że przekracza parametry przyznane przez hosting: za duży rozmiar pamięci procesu php, albo czas wykonania skryptu. Widać to w logach apacza i logach php. Na szaredzie linuxpl te logi powinny być dostępne do oglądania. Tam na pewno będzie czemu kraszował.

Eltom, zwracaj uwagę ilu jest obecnych w danym momencie na forum. Ilość pamięci zajmowanej przez wątek php obsługujący usera jest związana z tą liczbą. Teraz jest 16 a wczoraj mogło być więcej i się proces nie zmieścił w limicie hostingu.

Po włączeniu tych seo dodatków zbadajcie ile razy wzrósł rozmiar procesu - zobaczycie jaka to "kobyła".
Awatar użytkownika
Przemek
Forumowicz
Posty: 887
Rejestracja: 03 maja 2017, 17:13
Lokalizacja: Katowice

Re: Usterki forum

Post autor: Przemek »

Pany Mody mam problem bo nie dostaję powiadomień że odpowiedziano w wątku w którym pisałem wydaje mi sie za mam wszystko ustawione ja trzeba ale jednak nie dostaję 'czy ja jestem jakiś dziwny" cytując klasyka czy inni też tak mają ... :cry:
Awatar użytkownika
Przemek
Forumowicz
Posty: 887
Rejestracja: 03 maja 2017, 17:13
Lokalizacja: Katowice

Re: Usterki forum

Post autor: Przemek »

patrzyłem, raz na jakiś czas dostanę prawidłowo powiadomienie, na przykład teraz nie dostałem że odpowiedziano w tym wątku :(
Awatar użytkownika
Umbur
Moderator
Posty: 1456
Rejestracja: 27 kwie 2017, 11:02
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Re: Usterki forum

Post autor: Umbur »

Czemu tak jest, że choć mam wszystkie posty przeczytane, to pokazuje mi dalej 7 nowych powiadomień?
Awatar użytkownika
Umbur
Moderator
Posty: 1456
Rejestracja: 27 kwie 2017, 11:02
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Re: Usterki forum

Post autor: Umbur »

zeeltom pisze:
04 sty 2019, 20:56
Oznacz powiadomienia jako przeczytane
Tyle to ja też wiem. :D
Czemu nie robi tego z automatu, jak zaznaczę wszystkie wiadomości jako przeczytane?
mr_x
Forumowicz
Posty: 515
Rejestracja: 26 wrz 2018, 19:19

Re: Usterki forum

Post autor: mr_x »

A ja zauważyłem, że tak robi się, gdy ktoś coś napisze, a potem usunie wiadomość. Pokazuje nieprzeczytane, a po wejściu nie ma nowych wiadomości. I wtedy właśnie nie kasuje tego znacznika o nieprzeczytanej wiadomości.
Awatar użytkownika
Umbur
Moderator
Posty: 1456
Rejestracja: 27 kwie 2017, 11:02
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Re: Usterki forum

Post autor: Umbur »

mr_x pisze:
05 sty 2019, 19:03
A ja zauważyłem, że tak robi się, gdy ktoś coś napisze, a potem usunie wiadomość. Pokazuje nieprzeczytane, a po wejściu nie ma nowych wiadomości. I wtedy właśnie nie kasuje tego znacznika o nieprzeczytanej wiadomości.
I to jest chyba to. 👍
grafffik

Re: Usterki forum

Post autor: grafffik »

od 2 dni forum ładuje nieprzypisany SSL(firefox)

Obrazek

chrome
Obrazek

chrome blokuje zewnętrzne skrypty ukryte w kodzie forum, które wywołują błąd

Obrazek

po których załadowaniu od razu wali błędem jak w firefox

Obrazek

Na stronie głównej nie ładują się obrazki sponsorów(firefox)

Obrazek

mimo że błędy bardzo poważne do naprawy w 20min
grafffik

Re: Usterki forum

Post autor: grafffik »

sprawdz stronę główną, nie podstrony. zresztą może inni zwrócą uwagę i sami odpowiedzą
mr_x
Forumowicz
Posty: 515
Rejestracja: 26 wrz 2018, 19:19

Re: Usterki forum

Post autor: mr_x »

U mnie też nie ma grafik w Firefoksie, ale to dlatego, że w ustawieniach mam zablokowane wgrywanie zawartości mieszanej http/https. Problemem jest właśnie to, że strona jest niby https, ale obrazki są po http.
grafffik

Re: Usterki forum

Post autor: grafffik »

nom. dokładnie. mi wali błędem bo mam ustawione wszystko na podgląd kodu źródłowego.
czyli błąd jest, ale przeglądarki w typowym systemie go ukrywają
Awatar użytkownika
tas
Administrator
Posty: 2583
Rejestracja: 27 kwie 2017, 15:10
Lokalizacja: Żywiec
Kontakt:

Re: Usterki forum

Post autor: tas »

Tymczasowo nie działają osadzane filmy na YT, prace naprawcze są przewidziane na dzisiaj/jutro
Silniki, sterowniki, BMSy: https://nexun.pl tel: 792-304-416
Tanie akumulatory i ogniwa: https://e-foton.pl
----------------------
Mój blog o rowerach elektrycznych: http://ebike.nexun.pl
grafffik

Re: Usterki forum

Post autor: grafffik »

ustawienia przeglądarek nic do tego nie mają. tylko sam SSL. dobrze że tas to ogarnia.
w każdym razie dzisiaj przy próbie pisania na czacie wyskakuje bład bazy danych
Obrazek
Awatar użytkownika
Mel48
Forumowicz
Posty: 208
Rejestracja: 22 lis 2018, 9:17
Lokalizacja: Kotlina kłodzka

Re: Usterki forum

Post autor: Mel48 »

na czacie jest jaka usterka nie da się wysłać - tekstu
Awatar użytkownika
Yasiu77
Moderator
Posty: 1158
Rejestracja: 20 mar 2018, 20:17
Lokalizacja: Szczyrk

Re: Usterki forum

Post autor: Yasiu77 »

Mel48 pisze:
31 sty 2019, 8:19
na czacie jest jaka usterka nie da się wysłać - tekstu
Potwierdzam
grafffik

Re: Usterki forum

Post autor: grafffik »

można sobie wygenrować samemu i bezpłatnie, totalnie za darmo. nie trzeba kupować. tyle że jak ze wszystkich - trzeba umieć.no ale to już wyższa szkoła troche niż przeklikanie skryptu do instalacji forum, czy załadowanie jakiejś kwerendy w sql. trzeba generować klucze prywatne i publiczne, no jest troche roboty. ale w godzinę idzie się uwinąć, by potem nie płacić po 80zł za rok, za zielony pasek adresu, komuś kto to potrafi zrobić za nas (czytaj: firmie hostingowej linuxpl)
grafffik

Re: Usterki forum

Post autor: grafffik »

tak jak mówiesz. pewnie, że tak. po co kombinować z SSL'em skoro i tak zapytanie do bazy danych nie jest chronione szyfrowaniem. hasła użytkowników są zabezpieczone solonym MD5, ale i tak takie rzeczy jak np . prywatne wiadomości, czy maile można wyciągnąć bezpośrednio z bazy.prefiks tabeli, nazwa bazy i leci zapytanie sql. taki SSL to tylko zielony pasek w przeglądarce i nic więcej. pozycjonowaniu nie służy, bo i tak kod pod SEO kuleje strasznie. sztuka dla sztuki :x
Awatar użytkownika
tatar
Forumowicz
Posty: 2572
Rejestracja: 19 lut 2018, 12:42
Lokalizacja: Warszawa

Re: Usterki forum

Post autor: tatar »

Trochę się narobiło.Czekamy,dadzą radę ;)
grafffik

Re: Usterki forum

Post autor: grafffik »

Informuje, że na swoim forum i na swoim czacie możesz pisać bezpośrednio po wejściu na tą stronę app.php/mchat
(miałem nie pomagać wiem, ale może i innym się przyda)

Przestały działać też linki do youtube za pomocą BBCODE :cry: została wyłączona ta funkcjonalność :cry:
SSL jest zainstalowany prawidłowo z tego co widzę. Od strony LinuxPL wszystko jest ok. Problem leży po stronie systemu plików i bazy danych, które trzeba przystosować do SSL po instalacji certyfikatu :mrgreen: programistycznie prosta sprawa. ;)
Ostatnio zmieniony 31 sty 2019, 11:52 przez grafffik, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
tas
Administrator
Posty: 2583
Rejestracja: 27 kwie 2017, 15:10
Lokalizacja: Żywiec
Kontakt:

Re: Usterki forum

Post autor: tas »

grafffik spokojnie, ochłonij.
Usterka jest jasna, wiadoma, lista rzeczy do robienia też jest, dla działania forum problemy są mało znaczące, forum działa.
Daj popracować komu trzeba, nie ma powodów do nadmiernej ekscytacji.
Silniki, sterowniki, BMSy: https://nexun.pl tel: 792-304-416
Tanie akumulatory i ogniwa: https://e-foton.pl
----------------------
Mój blog o rowerach elektrycznych: http://ebike.nexun.pl
grafffik

Re: Usterki forum

Post autor: grafffik »

luuuz :x ja wiem że dasz radę o ogarnąć :) że to tylko kwestia czasu. :D
idę zaparzyć czaju. :idea:

Obrazek
Awatar użytkownika
tatar
Forumowicz
Posty: 2572
Rejestracja: 19 lut 2018, 12:42
Lokalizacja: Warszawa

Re: Usterki forum

Post autor: tatar »

Koniec z usterkami :D
Awatar użytkownika
WojtekErnest
Forumowicz
Posty: 3153
Rejestracja: 02 maja 2017, 20:52
Lokalizacja: Warszawa

Re: Usterki forum

Post autor: WojtekErnest »

Fakt, np archiwum też znormalnialo.
Wcześniej : Pomógł 69 razy, postów 3,2+ tys. - wiadomo gdzie ...:-)
Awatar użytkownika
tatar
Forumowicz
Posty: 2572
Rejestracja: 19 lut 2018, 12:42
Lokalizacja: Warszawa

Re: Usterki forum

Post autor: tatar »

WojtekErnest pisze:
15 lut 2019, 22:46
Fakt, np archiwum też znormalnialo.
Dla archiwistów to istotny szczegół :D
Awatar użytkownika
EV-Maniak
Forumowicz
Posty: 3021
Rejestracja: 21 lut 2018, 9:45
Lokalizacja: Lublin

Re: Usterki forum

Post autor: EV-Maniak »

Coś nie mogę wysłać PW.
Wyskakuje taki komunikat:

Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]

Incorrect string value: '\xF0\x9F\x98\x89' for column 'message_subject' at row 1 [1366]

Podczas pobierania tej strony wystąpił błąd bazy danych. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem witryny.
Awatar użytkownika
elektrotonus
Forumowicz
Posty: 1243
Rejestracja: 19 lut 2018, 15:53
Lokalizacja: Warszawa

Re: Usterki forum

Post autor: elektrotonus »

Znów w nocy się wysypało totalnie ;-(
- Wheller DD 250 W - w planowanej modernizacji :-) https://tiny.pl/tnmmg
- Rockrider MID 750 W - "Srebrna Strzała" ;-) https://tiny.pl/tnmmh
- Samurai DD 3500 W - prawie gotowy :) https://tiny.pl/tnmxv
Awatar użytkownika
Maran_hand
Forumowicz
Posty: 954
Rejestracja: 02 maja 2017, 22:04
Lokalizacja: Warszawa - Dolny Mokotów

Re: Usterki forum

Post autor: Maran_hand »

Od jakiegoś czasu, ciężko teraz mi to konkretnie określić, pewnie od kilku tygodni, mam problem z forum.
Zwykle do przeglądania używam telefonu i od tych kilku tygodni strona mi się blokuje. Przy czym inne strony, zwykle mam ich kilka otwartych w przeglądarce, działają poprawnie. Ktoś też to zaobserwował? Bo nie wiem czy to wina przeglądarki czy jakiś błąd forum?
Awatar użytkownika
WojtekErnest
Forumowicz
Posty: 3153
Rejestracja: 02 maja 2017, 20:52
Lokalizacja: Warszawa

Re: Usterki forum

Post autor: WojtekErnest »

Zaobserwowane że przy początkowym uruchomieniu, gdy wczytywany jest m.innymi czat, ładuje kilka podstron, a wraz z nimi są tam zdjęcia lub filmy. To sprawia że jest to 'ciężka' strona dla przeglądarek mobilnych. No i stronicowanie archiwum czatu czasem nie zgadza się z tą główną strona.
Wcześniej : Pomógł 69 razy, postów 3,2+ tys. - wiadomo gdzie ...:-)
Awatar użytkownika
tas
Administrator
Posty: 2583
Rejestracja: 27 kwie 2017, 15:10
Lokalizacja: Żywiec
Kontakt:

Re: Usterki forum

Post autor: tas »

Zmniejszyłem testowo ilość archiwum czata ładowanego na start strony na 30, powinno pomóc w ładowaniu
Silniki, sterowniki, BMSy: https://nexun.pl tel: 792-304-416
Tanie akumulatory i ogniwa: https://e-foton.pl
----------------------
Mój blog o rowerach elektrycznych: http://ebike.nexun.pl
Awatar użytkownika
Maran_hand
Forumowicz
Posty: 954
Rejestracja: 02 maja 2017, 22:04
Lokalizacja: Warszawa - Dolny Mokotów

Re: Usterki forum

Post autor: Maran_hand »

Jest zmiana na lepsze. Teraz jest ok, dzięki.
Awatar użytkownika
WojtekErnest
Forumowicz
Posty: 3153
Rejestracja: 02 maja 2017, 20:52
Lokalizacja: Warszawa

Re: Usterki forum

Post autor: WojtekErnest »

Tak, od razu jest widoczna duza poprawa.
Wcześniej : Pomógł 69 razy, postów 3,2+ tys. - wiadomo gdzie ...:-)
Awatar użytkownika
EV-Maniak
Forumowicz
Posty: 3021
Rejestracja: 21 lut 2018, 9:45
Lokalizacja: Lublin

Re: Usterki forum

Post autor: EV-Maniak »

No i znów nie można wysłać PW by do Szpeni pisać i najlepszy pojazd na świecie rozkminiać 😞
Awatar użytkownika
EV-Maniak
Forumowicz
Posty: 3021
Rejestracja: 21 lut 2018, 9:45
Lokalizacja: Lublin

Re: Usterki forum

Post autor: EV-Maniak »

zeeltom pisze:
14 paź 2019, 17:46
Niestety, nie rozumiem treści tego postu.
Nie mogę wysłać PW . Znów wyskakuje taki komunikat :

Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]

Incorrect string value: '\xF0\x9F\x98\x89' for column 'message_subject' at row 1 [1366]

Podczas pobierania tej strony wystąpił błąd bazy danych. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem witryny.
----------

Naprawdę Pan Administrator nie zrozumiał treści mojego posta ?😲
EV-Maniak pisze:
14 paź 2019, 9:40
No i znów nie można wysłać PW by do Szpeni pisać i najlepszy pojazd na świecie rozkminiać 😞
Awatar użytkownika
EV-Maniak
Forumowicz
Posty: 3021
Rejestracja: 21 lut 2018, 9:45
Lokalizacja: Lublin

Re: Usterki forum

Post autor: EV-Maniak »

Nadal nie mogę wysłać PW ( prywatną wiadomość ) mimo, że foldery mam w 50% zapełnione .

Wracając do mojego , powyższego posta: jest napisany szykiem przestawnym i posiada jeden rym przygodny.
Szpenio , to inaczej fachura , a rozkminiać , to poznać i zrozumieć 😉
No , ale nie ważne , nie kłopocz się już moją osobą .
Awatar użytkownika
tas
Administrator
Posty: 2583
Rejestracja: 27 kwie 2017, 15:10
Lokalizacja: Żywiec
Kontakt:

Re: Usterki forum

Post autor: tas »

Nie możesz wysłać czy możesz wysłać tylko nie dociera do adresata?
Silniki, sterowniki, BMSy: https://nexun.pl tel: 792-304-416
Tanie akumulatory i ogniwa: https://e-foton.pl
----------------------
Mój blog o rowerach elektrycznych: http://ebike.nexun.pl
Awatar użytkownika
Goliath
Forumowicz
Posty: 1249
Rejestracja: 25 lut 2018, 1:02
Lokalizacja: Izabelin-Dziekanówek

Re: Usterki forum

Post autor: Goliath »

tas pisze:
14 paź 2019, 23:00
Nie możesz wysłać czy możesz wysłać tylko nie dociera do adresata?
Pewnie "szpenie" dodali Henia do listy ignorowanych :mrgreen: - taki żarcik oczywiście :D
Awatar użytkownika
EV-Maniak
Forumowicz
Posty: 3021
Rejestracja: 21 lut 2018, 9:45
Lokalizacja: Lublin

Re: Usterki forum

Post autor: EV-Maniak »

Goliath pisze:
15 paź 2019, 0:20
tas pisze:
14 paź 2019, 23:00
Nie możesz wysłać czy możesz wysłać tylko nie dociera do adresata?
Pewnie "szpenie" dodali Henia do listy ignorowanych :mrgreen: - taki żarcik oczywiście :D
Po napisaniu wiadomości i kliknięciu "wyślij" wyskakuje komunikat jak wyżej.
Awatar użytkownika
tas
Administrator
Posty: 2583
Rejestracja: 27 kwie 2017, 15:10
Lokalizacja: Żywiec
Kontakt:

Re: Usterki forum

Post autor: tas »

sprawdź teraz
Silniki, sterowniki, BMSy: https://nexun.pl tel: 792-304-416
Tanie akumulatory i ogniwa: https://e-foton.pl
----------------------
Mój blog o rowerach elektrycznych: http://ebike.nexun.pl
Awatar użytkownika
EV-Maniak
Forumowicz
Posty: 3021
Rejestracja: 21 lut 2018, 9:45
Lokalizacja: Lublin

Re: Usterki forum

Post autor: EV-Maniak »

Niestety , to samo. Kiedyś miałem identycznie i po jakimś czasie przeszło. Coś chyba jest z serwerem, bo i podpis pod moim postem się rozsypał - nie jest kolorowy, tylko zapisany w kodzie .
ODPOWIEDZ