Wymiar wkładu suportu Duotts C 29

Coś się zepsuło, coś trzeba wymienić, coś trzeba wyregulować w fabrycznym rowerze?
ODPOWIEDZ
Adagiio
Nowicjusz

Wymiar wkładu suportu Duotts C 29

Post autor: Adagiio »

Czy ktoś zna wymiar wkładu suportu na kwadrat, który występuje w rowerze dunst C 29 ? Wychodząc naprzeciw pytaniu, dlaczego nie odkręcisz i nie zmierzysz ?
Rower jest daleko od domu, nie miałem klucza, ściągacza i narzędzi żeby to na miejscu rozkręcić. Potrzebuje kupić właściwy i wymienić na miejscu, nie znalazłem wymiarów, albo nie potrafię szukać
Z góry dziękuję za informacje.
Adagiio
Nowicjusz

Re: Wymiar wkładu suportu Duost C 29

Chyba udało się namierzyć suport, porównując zdjęcia wydaje mi się że to ten: https://pl.aliexpress.com/item/10050070 ... %210%21ABX
Występuje to w 5 różnych długościach - 110/118/120/122/127 mm , jeśli ktoś posiada taki rower i mógłby zmierzyć jego długość to w ramach podziękowania napełnię bidon dobrym napojem.
Dzięki .
Jestem zdumiony tym że firma sprzedająca te rowery jako oficjalny dystrybutor na Allegro potrafi się zeszmacić za kilkadziesiąt złotych i nawet nie odpowiedzieć. Nie chciałem od nich nic, żadnego zwrotu, rekompensaty czy innych roszczeń, zadowolił bym się nawet jakby jakiś typ napisał mi tylko wymiary tego co zmontowali a tu nic.
Adagiio
Nowicjusz

Re: Wymiar wkładu suportu Duost C 29

Trochę mnie to kosztowało czasu, wymiar suportu : 68/124 mm, może komuś się kiedyś przyda.
Ps. Prośba do moderatora o zmianę w tytule modelu na: Duotts C 29. Pomyliłem się.
To tyle. Zdrowia
ODPOWIEDZ