Witam posiadam hulajnoge elektryczną marki Cheevalry S10. Nie którzy znają tą markę a nie którzy zapewne nie. Nagrałem film co dzieje się z Moją hulajnoga i nie wiem czy to jest kontroler czy wada silnika a może całkiem coś innego. Proszę Was o pomoc ponieważ chciałbym ją naprawić a nie wiem co jej dolega proszę zerknijcie na filmik który wrzuciłem. Ten film przedstawia faktyczną wadę mojej hulajnogi ponieważ sam go nagrywałem. Czasem wyskakuje ten błąd na wyświetlaczu(E------) a czasem nie. Częściej go nie ma, myślałem na początku, że to jest wada kontrolera ale teraz to już nie wiem dlatego proszę Was o pomoc.
Poniżej wklejam link do filmu z awaria. Jakby koło nie miało siły się kręcić, silnik w sumie.
Pozdrawiam ) ) https://youtube.com/shorts/hF9iX2XxsXY? ... sgsVfXNtC2
Mówisz poważnie z tym przyjazdem ?? Czy sobie ze Mnie jaja robisz?? Nie, nic nie rozbierałem. Chodzi Ci o to czy silnik rozbierałem?? Ja się na tym nie znam dlatego proszę o pomoc. A jeśli poważnie mówisz na temat przyjazdu i z tą diagnozą to był bym za. Jeśli potrafisz zdiagnozować błąd to zapewne potrafisz naprawiać hulajki itp...
Skąd jesteś?
Jak się nie znasz to raczej internetowa pomoc nie wystarczy, musisz dać to komuś kto się zna.
Ja miałem całkiem podobny problem z hulajnogą kolegi, który dał mi ją do naprawy. Też przerywało oraz był taki dźwięk jak by coś stykało w silniku.
Okazało się, że w ogóle nie ma śrub od dekla silnika i stojan zahaczał o magnesy bo nie było wycentrowania. Skręciłem wszystko i śmigało.
Z Dolnego Śląska dokładnie Dzierżoniów. Ale mam 4500k i nie wiem jaką hulajnoge kupić. Bouyeda s13 6000 watt 3000W na jednym silniku X2 . Hehehe możesz coś doradzić a Ty skąd jesteś,???
U mnie identycznie jest jak napisałeś też w silniku są takie dziwne dźwięki ale przecież ja mam wszystkie śruby wkręcone więc jak może by się odkręcić?