https://www.madgallery.net/geneva/en/cr ... ek-jaromir
Mam nadzieję, że niebawem będzie ich duuuużo więcej. Nie tylko za granicą
... i ceny przykładowych maszynek
Nie boję się konstruktywnej krytyki. A tu takiej nie widzę. Widzę za to, że wychodzi z Ciebie polski ból d..y. Poczytaj swoje posty i sam zobacz ilu ludziom pomogłeś na tym forum a ilu napisałeś coś po to tylko żeby zaistnieć / dopiec. A co do paska to jakbyś nie zauważył nie pasuje stylistyką.pxl666 pisze: ↑10 mar 2020, 19:37pasek jest cichy , wieczny i highendowy wiec w takim pojeździe ma sens . nie obrażaj się za krytykę twojego (?) dzieła . mnie się nie podobają takie pojazdy i niewiem czy nie wolno mi tego wypowiedzieć na głos ?? rozwiń "wszędzie" i "bezsensowne" , chyba nie wierzysz w bezkrytyczne podejście do wszystkiego i zachwycanie się "bo polskie i drogie " ??
Dzięki Bartkubarmal pisze: ↑10 mar 2020, 20:55Eeeech szkoda gadać. Zamiast się cieszyć, promować i trzymać kciuki aby było ich co raz więcej na drogach to tylko marudzenie i narzekanie. Jasne, taka maszyna rzecz gustu ale na pewno, łącznie ze mną znalazłoby się sporo amatorów na takową. Ode mnie w każdym razie pełen SZACUN za pomysł i wykonanie i jeszcze raz: POLAK POTRAFI![]()
Dziękuję bardzo za słowa wsparcia. W Polsce ludzie też doceniają i kupująkazuk pisze: ↑24 mar 2020, 16:49Podziwiam za wytrwałość przy realizacji takiego projektu. Widać, że wsadziliście w to bardzo dużo pracy i serca. Zbudowaliście Royce Rolls wśród rowerów. Wiadomo w Polsce nikt tego nie doceni i nie kupi ( jesteśmy zbyt ubogim narodem ) ale jak nas nie stać to chodziarz skrytykujemy, to nasza cecha narodowa.
PS. Czy w USA można legalnie sie czymś takim poruszać.