woj. małopolskie
- Eryk
- Forumowicz
Re: woj. małopolskie
Hej. Ja jestem z Wadowic. Coś mogę doradzić
-
- Nowicjusz
Cześć, czy ktoś z okolić Krakowa chciałby się wybrać na e-bike? Proponuję okolicę las wolski Trasa raczej chillowa
-
- Nowicjusz
Siema, jestem z Krakowa i chcę wrzucić w mojego Unibike Expedition silnik MXUS xf15c 350W do kompletu z 17A kt-sinusem oraz 48V baterią 960Wh.
Kto z Was z Krakowa ma ten całkiem popularny silnik w podobnej konfiguracji i dałby mi przetestować zestaw i opowiedzieć czy warto. Bo filmiki na yt filmikami, ale najlepiej sprawdzić w realu.
Miłego
Mateusz
Kto z Was z Krakowa ma ten całkiem popularny silnik w podobnej konfiguracji i dałby mi przetestować zestaw i opowiedzieć czy warto. Bo filmiki na yt filmikami, ale najlepiej sprawdzić w realu.
Miłego
Mateusz
- lukk
- Forumowicz
Mam XF15C ale z zestawu 500W (sterownik bodajże 20 albo 22A) i wrzucone w składaka na kole 20". Więc ma fajne przyspieszenie (na tyle fajne, że żonie ustawiłem jakiś mocny soft-start, żeby jej na koło nie stawał przy ruszaniu z manetki ), ale za to v-max na poziomie max 35 km/h przy pełnej baterii.
- WRaven
- Forumowicz
jak po zimie odkopujecie powoli maszyny czy cały czas śmigacie ? może jakieś spotkanie można by zacząć planować ?
- lukk
- Forumowicz
u mnie ostatnio z czasem słabo, ale jakby się kilka osób zebrało to na jakieś 2-3h by się udało wyskoczyć. Maszyna cały czas aktywna, niezależnie od temperatury, byle nie było mocnej ulewy.
- lukk
- Forumowicz
Pogoda na weekend zapowiada się ciekawie, dość ciepło i bez deszczu. Może są chętni na spotkanie i pojeżdżawkę gdzieś w KRK?
- Sam
- Nowicjusz
- WRaven
- Forumowicz
Myślę ze jest więcej chętnych ogólnie tylko, są duże problemy komunikacyjne na forum mało kto zagląda a czata na fb dla krk mało kto odwiedza
- WRaven
- Forumowicz
Jakiś zlocik w Krakowie ?
- Tooropek
- Forumowicz
Że się wtrącę w temat... Jakby choć połowa osób którzy jeżdżą na glovo, volcie, pyszne, itd zjechało to już byłby ładny zlot w KRK.
* Akumulatory * Bidony * 36V/48V. Zapraszam na priv.
- WRaven
- Forumowicz
a no byłby, sporo osób śmiga na elektrykach, jednak oni już mają mikro złoty czekając na zamówienia
Natomiast mamy trochę osób w tym mieście i okolicach, które zbudowały lub budują rowerki i tu mogło by się ciekawie zrobić
Natomiast mamy trochę osób w tym mieście i okolicach, które zbudowały lub budują rowerki i tu mogło by się ciekawie zrobić