Oj

edycja TAS: Naprawiłem, coś się przestawiło.
aj tam , nie znasz się ...
oczywiście włożę patyk z kupą w wazę z ponczem ale baby które wsadzam na lekkiego mida nie wywracają się z powodu "szarpania mocą" . są ludzie dla których zjazd z czegokolwiek w górach jest poza pojmowaniem i wsio ... pół biedy jak to płaska pożarówka ale jak pojawiają się kamienie i korzenie albo błoto to pozamiatane . a jak teren jest wyeksponowanym wiatrołomem (lub zrębem całkowitym co ostatnio u nas częste) dodatkowo na trawersie .. hehe . nie ma co pisać dalej...nie każdy się nadaje do jazdy terenowejtas pisze: ↑29 wrz 2022, 9:15No ale na początek to coś prostego zrobić, na wycieczkę niedzielną, jak się spodoba to dopiero, ja znam bardzo dużo przypadków, że facet na mocnym elektryku robi jako pierwszy żonie taki sam, ona biedna siada, w trasie się wywraca bo rower szarpnął mocą i koniec, blokada nie ma i nie będzie wspólnych wycieczek. To trzeba z głową wprowadzić w ten światek nasz![]()
pxl666 pisze: ↑28 sie 2024, 18:07nadal Krk ale inna część objechana , generalnie mocno endurowo . 800m przewyższenia plus mocno kamieniste ścieżki, stromo, ciasno, niskie gałęzie...wysocy ludzie mają ciężko na takich trasach gdzie ja się muszę kleić do kiery omijając konary...
ale trip super pod względem trudności i widoków , mocno wchodzi satysfakcja a po bajku wskok do morza
update video
https://en.mapy.cz/s/foturopade
ano