Witam!
Od dłuższego czasu jestem na tym forum, przepraszam - poprzednio na "Arbitrze, zresztą teraz też. Chyba ze względu na wiek nie lubię zbyt często zmieniać partnerów. Coś tam dłubię, niektórzy widzieli moje "wyroby" w Żyrardowie, we Vsetinie. Ścigaczem nie jestem, pisarzem też nie, ale spotkać się, porozmawiać, przekazać doświadczenia buzia w buzię owszem. Jakby co zapraszam pod Zamość.
Leopold
Cześć,
Ja jestem z Lublina. W tym sezonie śmigam na białej Konie Stinky. Zelektryzowałem też holendrską damkę oraz lekkiego fulla Kellys. W Lublinie to elektryczna bida, ale jak by ktoś się pojawił to pisać, mogli byśmy uskutecznić jakaś wycieczkę itp Pozdrawiam
Jeździć to za dużo nie jeżdżę bom trochę wiekowy, na Zloty techniczne i owszem bo coś ulepić potrafię. Jak ktoś ma problemy techniczne to chętnie pomogę chociażby dobrym słowem. Zamość i okolice to piękne tereny przy okazji mogę pokazać swoje ulepki.
Jeździć to za dużo nie jeżdżę bom trochę wiekowy, na Zloty techniczne i owszem bo coś ulepić potrafię. Jak ktoś ma problemy techniczne to chętnie pomogę chociażby dobrym słowem. Zamość i okolice to piękne tereny przy okazji mogę pokazać swoje ulepki.
Witam! Ja jestem z Lublina jeździmy wraz z kumplem Sparkami V1 i V2 z Qs-ami 205.
Jeździcie dalsze trasy, czy lans po mieście? W ubiegłym roku widziałem takie 2 maszyny w okolicy ulicy JP2, ale nie było czasu zagadać.
[/quote]
Cześć. Tak, pewnie to nas widziałeś, jeden Spark żółty a drugi czarno-pomarańczowy teraz bardziej czarny.
Po mieście rzadko, bardziej stary gaj i okolice, dalsze trasy to pewnie w tym roku dopiero. Jest ogólnie plan by ładować Sparki na przyczepkę i cyk gdzieś w kierunku Roztocza albo gór.
Jeśli masz FB możesz dołączyć do grupy E-Bajki Lublin jak coś...
Ja zbudowałem malutką pszczółkę testowo narazie i na szybko jak dokończe mogę pobrykać protestować maszynę w terenie czy nie kucnie
Ale na razie słabo z czasem u mnie
Jestem z Lublina ale z innej linii produkcyjnej . Mój pojazd choć elektryk to TOL. W dalszym ciągu w garażu i w trakcie napraw przygotowany do malowania . Pozdrawiam lubelaków . Mogę pomóc z pracami na tokarce małe detale , spawanie tig. gazami technicznymi , lakierowanie ( sprężarka ,pistolet ).
Witam z Chełma Lubelskie. Mamy dwa rowerki z żonką, samoróbki i supersoco. Jak by się cieplej zrobiło to możemy się spotkać w miarę wolnego czasu. Pisać na priva